Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eva Langrath


Nya perspektiv

   

Om jag tittar från ett

annat håll

 

Vänder livet då,

ser jag andra saker,

varför ser ingen

annan det jag ser?

 

Vem har fel perspektiv?

 

Jag möts av: Tänk på

dig själv, tänk på andra!

 

Var finns balansen?

 

Varför rusar så

många förbi skönheten

och godheten.

 

I ett jagande efter vind.

 

Stanna!!

 

Allt vi vet är att

vi lever idag.

 

Vad är viktigt?

 

Hur vill vi leva?

 

© Eva Langrath 2007




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 437 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-10 12:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tack för dessa ord.
2009-01-14

    Madeleine Ågren (Maduska)
Dina dikter innehåller "dikter i dikten". Jag såg den här:



Om jag tittar från ett
annat håll

Vänder livet då?



Starkt!
2008-09-06

  Alfie M
Om man inte tar hand om sig själv så kan man inte heller ta hand om andra heller. Det står alltså inte i motsättning till varandra. Tror jag, i alla fall.
2008-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP