Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
egna odlade tomater mums


ODLAR GLÄDJE

Nu mognar dom, mer och mer
för varje dag som går

mina tomater som växt sig
stora vackra och underbart goda

min odlar glädje har nu fått
sin belöning

nu kan jag plocka och äta
mina egna tomater

dom som finns i affären, får
någon annan köpa och äta

anits 10 augusti 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-10 12:26



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jag ser Dig framför mig mitt i Din skörd.
Applåd!
2008-08-12

  Larz Gustafsson VIP
Egen härd är guld värd.
2008-08-10

    sajo
Att odla betyder mycket kroppen och att få se blommor och blad ja grönsaker och mycket mer....
det är det som läkning för våran kropp ger....

En bra bild. Man vill gärna ta sig ett smakprov så tack för att du
delar med dig av orden till oss.
2008-08-10
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP