Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Peppar

 

negativ kritik
kan var uppiggande

livsandarna vaknar




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-10 16:46



Bookmark and Share


  Åsa Gustavsson VIP
Det kan vara lättare att bli deppad än peppad tycker jag...
2008-08-12

  Michaela Dutius
ja det håller jag med om...men denna kortdikt behöver ingen sån
2008-08-11

  vera gade VIP
Om inte annat så får man själv förvandla den till konstruktiv - peppar och salt
2008-08-11

  Anders P VIP
instämmer med anakreon. Det gäller att föreslå förbättringar istället för att slå ner på det som man tycker dåligt
2008-08-10

  noname_realmind
Ja - man blir ilsk! *S*S*
2008-08-10

  © anakreon VIP
Negativ för utvecklingen vidare.
Positiv kritik är njutbar för ett ögonblick men föga utvecklande.
Konstruktiv kritik - det är hemligheheten!
2008-08-10

  papessa
då blir man peppad, bra ..
2008-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth