Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgondagens illusion

Och jag väcktes av din
svarta sorg
som knivhugg
rakt igenom hjärtat
gång på gång

Den skar igenom huden
som du brände
med din kärlek
och dina blickar
förr en gång


Dina ögon
denna bottenlösa
djupa sorg
högg mig rakt
i hjärtat
gång på gång

Jag vill bara
ta din hand
och omfamna
vår sorg

Det var Mitt
vackraste ögonblick
om du minns
dessa ord

då nuet var verklighet
och morgondagen
blott en illusion




Fri vers av SeXara
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-10 18:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara