Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid regnbågens fot

Du gav kärleken
ett ansikte

och ljuset
en verklighet

ett spektrum
av färger

vackra som
regnbågen

guldet vid dess fot
kanske hölls gömt
för mig

men en morgon
vaknar jag och ser

att skatten var
Du

som du var
just då




Fri vers av SeXara
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-10 18:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara