Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att gråta av kärlek

Att känna hjärtslagen
mot sitt bröst
hjärtslagen
i den man
älskar

Att känna andetagen
mot sin hud
andetagen
från den man
älskar

Att älska så hett
i natten
att älska med
den man
älskar

Att gråta av kärlek
i famnen man
aldrig vill lämna
att gråta
kärlekens tårar

Vad kan vara större
än att få älska
tills tårarna

svämmar över världen
och dränker
alla sorger

i den hetaste lycka
man kanske bara
upplever

en gång i livet




Fri vers av SeXara
Läst 226 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-10 18:15



Bookmark and Share


  friheten
Helt underbar skriven.
2008-08-14

    JoLu
härligt beskrivande *gillas*
2008-08-10

  Teresia Ridell
Mycket vackert !
2008-08-10
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara