Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågar du vara hennes

Vågar du brinna inuti
en häxas eld
och dyrkas
av kärleken hon
aldrig överger

Vågar du
kapitulera inför
hämningslösa begär
och vara Alltet
hon alltid
vattnar och när

Hon är starkare
än någon anar
trots krossade drömmar
och sömnlösa nätter
genom alla
hennes livstider
växer kärleken
som torn rakt
upp mot himlen

glödande i morgonens
gyllene soluppgång

och energin
som rusar
genom kroppen
och bär henne
över groparna i marken
är inte längre
jordiska

Hon besitter andra
krafter
och andra ideal
som älskar troget
men gränslöst

Så vågar du
låta en häxa
förhäxa ditt hjärta
och vågar du se
mirakel
hon sett sedan
barnsben
då är du Hennes

Vågar du älska
med henne
som om det var
sista gången du älskar

och ge efter för ljuset
hon sänder rakt
in i ditt hjärta
med sina
heta blickar
när du slungas
ut bland stjärnorna
under hennes kropp
och händer

som inte ger sig
förrän du har gett dig,
hetsats till vanmakt,
förtrollats av förförelsens
oemotståndliga låga,
stegrats till crescendo,
tömts och
exploderat
ut i extasens
alla dimensioner
och skakats hejdlöst
i gråt och kärlek

Då är du Hennes
redo
när du är




Fri vers av SeXara
Läst 238 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-10 18:16



Bookmark and Share


    deb8
Här målar du upp ett dramatiskt scenario av ett brustet hjärta och en kärlekstörstande kvinna. Den "andra" som har makten och hotar hela kärleken. Vackert och fängslande beskrivet. Många fina strofer men de här fastnade jag mest för

"stegrats till crescendo,
tömts och
exploderat
ut i extasens
alla dimensioner "
2008-08-14
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara