Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eva Langrath


Dimman

 

Natten är sömnlös.

 

Sitter vid fönstret.

 

Ljus, sommarnatt.

 

Tankarna far.

 

Irrar på livets stigar.

 

Funderar på livets

mening.

 

Ser dimman rulla

in över sjön.

 

Bergen och vattnet

är dolt därbakom.

 

Som livet.

 

Dimman döljer

stundom sikten.

 

Men om vi

väntar.

 

Vilar.

 

Lever mitt

i dimman,

 

Kommer den att

som nattens dimma.

 

Skingras

 

Ljuset blir

synligt igen.

 

Vi ser det som

fanns bakom

dimman.

 

Vi kan se

att du bar oss,

och fortsätta

vår vandring.

 

© Eva Langrath 2008




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 486 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-10 19:17



Bookmark and Share


  Marie Å
Tröstfullt....... även livets dimma skingras och man kan se klart...
2009-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP