Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eva Langrath


Sann

 

När är jag sann?

 

Vad är rätt eller fel?

 

Vem kan bära en

annans börda.

 

Jag måste bära min egen

börda.

 

Mitt inre gråter

 

Vilken rätt har jag?

 

Att hävda mitt liv.

 

Hur stor är skulden.

 

Vad är kärlek

och vad är bara

dumhet.

 

Kan kärlek vara

beroende.

 

Passion är farlig

när den övergår i

vardag.

 

Hjärta och tanke

vill inte gå hand i hand.

 

Det gör ont att bryta band.

 

© Eva Langrath 2007

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 444 gånger
Publicerad 2008-08-10 19:19



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
ursäkta, det blev fel i första raden,
skulle förstås vara
'varför får jag inte sluta springa?'
2009-09-12

  lodjuret/seglare VIP
varför måste jag sluta springa? För annars stannar och stumnar kärleken till livet. Varför får jag aldrig glömma? För då glömmer jag kanske också att älska. Texten förtjänar sina trenne blomsterkorgar
2009-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP