Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eva Langrath


Meditation

Jag lyssnar på

bäckens sorl.

 

Lyfter min blick

mot himlen.

 

Släpper min tanke

fri.

 

Ber att mitt hjärta

skall komma till ro.

 

Vilar i nuet.

 

Känner min andning.

 

Håller min blick

på molnens färd

över himlen.

 

Tankarna kommer

och går.

 

Låt dem passera.

 

Onda som goda.

 

Fastna inte.

 

Allt får finnas.

 

Allt behöver

komma i ljuset.

 

Medveten närvaro

ger mig styrka.

 

Att möta livet.

 Eva Langrath 2008

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 455 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-10 19:21



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Oh, den här är sköön. Tack!
2008-09-06

  Quasimodo
Känns som mycket Zen-meditation i orden här, ger lugn och harmoni !!!!
2008-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP