Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eva Langrath


Villrådighet

Vart skall jag gå?

 

Livet rymmer sorg

hand i hand med glädjen.

 

Längst ner i själens

botten finns det mörker.

 

Smärta!

 

Tomhet!

 

Ensamhet!

 

Jag sjunker ner till

botten.

 

Vilse.

 

Stanna !

 

Lyssna!

 

Låt mig föras med

av livets våg.

 

Kanske är min tanke

inte sann.

 

Många hjärnspöken

vill fånga mig.

 

Jag fattar tag i

repet.

 

Klättra sakta uppåt

igen.

 

Ett andetag i taget.

 

Ett steg i taget.

 

Hjälp mig leva.

 

Se det som är gott.

 

Möta det som kommer i min väg.

 

Någon viskar.

 

Bakom mörkret

skymtar ljuset.

 

Lär mig leva som

du vill.

 

© Eva Langrath 2007

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 551 gånger
Publicerad 2008-08-10 19:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP