Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eva Langrath


Fågelns flykt

  

Du glider på dina

vingar över himlen

 

vilar och låter

dig bäras.

av vinden.

 

tar några

tag med vingen.

 

seglar utan rädsla.

 

och njuter

av friheten

 

Som en fågel

vill jag leva.

 

Lyfta mot

himlen.

 

lita på att

bli buren av dig

 

möta livet

 

dag för dag.

 

I tilliten till

att allt

som sker mig

skall samverka

till det bästa.

 

att allt som sker

mig är meningen

med livet.

 

låt mig finna

balansen

när skall

jag vila på vingen

och när skall jag

ta mina flygtag.

 

Det finns inga

misstag

 

bara lärdom

att ta till sig.

 

Livet kan

vara gott

mitt i sorgen.

 

ett steg vidare

har jag kommit.

 

nu vilar jag på

vingen en stund.

 

I tillit till

att Gud har sitt

liv i min hand.

 

© Eva Langrath 2008

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 397 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-11 19:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP