Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..en lam man i Kafarnaum botas..


En ny giv liv!!

Fröjd och jublande stor glädje
Ohanterbar
Ett nytt liv, en ny identitet
Helad

Stå upp, ta din bädd och gå!

Kommandon som hjälper de första
trevande stegen
För vad gör man när man plötsligt
är någon helt annan

Ren på insidan
och hel på utsidan
och någon som plötsligt måste ta ansvar
och leva

Stå upp, ta din bädd och gå h e m

Det var faktiskt så Jesus hade sagt
att han skulle gå hem
Det var där allt detta nya skulle få börja gro

I hemmets lugna vrå
Såsom det var tänkt från början
för alla nya liv




Övriga genrer av Lia-Lej
Läst 579 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-10 22:55



Bookmark and Share


  Kalle.O
Åh, vad fin!!
2008-08-11

  Kristina Wallbing
En fantastisk bild av Guds stora tro på människan, hur lama vi än känner oss! Gud ser ju vår kapacitet.
Och att det är i oss själva och i vår närmaste omgivning som det stora förändringen måste börja.
Vilken glädje han måste ha känt, den lame! Du förmedlar den ypperligt!
2008-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Lia-Lej
Lia-Lej