Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om alla kunde förstå att ett ja är ett ja, ett nej är ett nej


JAG VILL....

Jag vill,vill så mycket ibland alldeles
för mycket

Om jag vill hjälper till, lyssnar,då gör jag
det, inte för min egen skull, för att någon
ska säga, hon gör det bara för att synas

Jag gör det för att jag så gärna vill, finns
inte viljan eller orken, säger jag tyvärr
det går inte, mina krafter finns inte, orkar
inte just nu

Jag vill vara den jag är, säga ja när
jag vill och orkar,säger jag nej, då
menar jag nej

Tänk om alla kunde förstå, när jag
säger ja, då menar jag ja, då är
det mitt inre mitt glada jag som
säger ja

När jag säger nej, då menar jag nej
då år det mitt inre, mitt trötta slitna
jag som säger nej

anits 11 augusti 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-11 17:52



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Detta är mitt dilemma att jag har så svårt att säga nej.
Applåd och bokmärke.
2008-08-12

  Havsbris
hhhmmmm

ibland är inte så enkelt
ahhahaha

jag tänker
på andra situationer
så klart ;o) fy på mig!!
ahahhah

jag är expert för att
säga nej, när det behövs,
men säger mer ja än nej,
förstår dig och du har så
rätt i...

ibland vill man fråga vilket
språk de pratar eller vilken
del de inte fattar ;o)

kram,
du har ett stort hjärta,
men låt ingen missbruka det!!
2008-08-11

  Larz Gustafsson VIP
Vägra att anpassa dig efter andras önskemål.
2008-08-11

  Maria T
Mycket, mycket bra skrivet.
Underbar bild.Jag vill så gärna plocka.
2008-08-11

  Sladjana Zubcevic
Bra skrivet min vän.
K R A M
2008-08-11
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP