Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivet på ren inspiration i nattens sena timme, genomläst i dagens ljus och nu utlagt till allmän beskådan. Konstruktiv kritik mottas tacksamt...


Funderingar om livet

Inget blir som man tror livet brottar ner dig

verkligheten är ett sandkorn i dömmarens sko

gilla läget och ta nya tag utan att passsera gå

se dig omkring innan du springer vidare

fällorna är många och skatterna är gömda

njut av de magiska ögonblicken göm dom i minnet

ta fram minnena när livet suger och smaka på dom

en promenad i månskenet vid havets rand

en dans i solen med någon du håller av

mörkalverna viskar om värdelöshet och hat

dom motar jag med ljusa minnen och förväntan

lyckan är kort fånga den och njut när du kan




Fri vers av desperado
Läst 495 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-11 12:10



Bookmark and Share


    Louvisa
Så ska livet levas!
Det är på tok för kort för något annat
2008-08-11

  vera gade VIP
5 komma och ett kolon! det är mina konstruktiva förslag;-)
skulle göra det mera lättläst (om det eftersträvas numera?)
2008-08-11

    Bodil Sandberg
En dikt som genast lägrar sig i hjärtats rum och där skall den alltid finnas...orden att lyfta därur om och om i igen till besinning i den mörka stund..tack!!
2008-08-11
  > Nästa text
< Föregående

desperado
desperado