Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eva Langrath


Våren

Likt trädet på våren

 

Vaknar jag sakta.

 

Livet vänder åter.

 

Det svarta viker undan

 

Jag skymtar ljuset

 

Påbörjar vandringen uppåt.

 

Jag finns, jag känner.

 

Jag mötte dig

du som tagit vår smärta.

 

Förlåtelsen, försoningen.

 

Hoppet

 

Jag får vara jag.

 

Jag lever igen.

 

Så möter jag i en

annan människas blick.

 

Du finns, du är.

 

Jag ser dig.

 

Jag är.

Eva Langrath 2008

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 535 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-11 19:40



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Här berör du igen med din varma ton.

Våren är som en lång längtan...
2009-03-10

    Bodil Sandberg
Så fullkomligen underbart fint skriftat Eva..applåder!!
2009-01-15

  Quasimodo
Styrka, kraft och kärlek i dessa rader som omhåller !!!
2008-08-13

  Smurfan
Great Eva!
Visst e han toppen! Amen.
2008-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP