Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka

Lycka är en konstig sak.

 

Olika för dig och mig

men ett vill den inte.

 

Fångas eller sättas in i bur.

 

Lyckan vill ha sin frihet att

möta dig i livets alla ögonblick.

 

Stöt den inte bort.

 

Låt dig inte luras att den finns

någon annan stans.

 

Du hittar den bara hos dig själv.

 

Först när du är sann

mot dig själv.

 

Vågar sätta gränser.

 

Vågar ta emot, så

kan du möta livets

alla ögonblick.

 

Med förnöjsamhet.

 

Se undret i livet.

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 362 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-11 20:07



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på smurfan här.
Applåd!
2008-08-12

  Smurfan
Fin! Ja det är skönt när man lärt sig att sätta gränser.
Se undret! Ja de gör jag.
2008-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP