Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barndom

Du är långt borta

 

Nästan i en annan värld.

 

Smärta, ångest som

jag inte förstår.

 

Varför, mamma?

 

Glädje, lycka.

 

Åka bak på

pappas cykel.

 

Vinden rufsar

mitt hår.

 

Vi gör vispar

i skogen åt mamma.

 

Ångest igen.

 

Frid i skogen.

 

Mormor du håller

min hand,

 

Vi vandrar bland

höga tallar.

 

Inget ont kan

hända.

 

Du skyddar mig.

 

Jag är trygg.

 

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 617 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-11 20:34



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Vacker, smärtsam. Jag minns din kärlek till skogen, och varför. Känner igen det.
2008-09-06

  aol
så vackert igenkännande 5 rosor från mej
2008-08-13

  Bibbi VIP
Enastående berättarkonst.
Applåd!
2008-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP