Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min älskade Kevin som är en kärleksspridare.


Glädje mitt barnbarn

Att hålla sitt barnbarn

 

En generation till.

 

Så stort att du kommer

från mig.

 

Glädjen kommer från djupet.

 

Jag önskar dig ett gott liv

att vi får låna dig länge.

 

Du ler första gången

 

Du sitter, kryper och går.

 

Jag får låna dig ibland

du lindar armarna runt min hals.

 

Jag älskar dig mormor

din kärlek är villkorslös.

 

Att få ta emot din

kärlek är djupaste glädje

 

Tack .




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 566 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-11 20:39



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Just så ... apropå barnbarn! :-)
Livets efterrätt ...

Jag håller på att läsa mig - långsamt - igenom dina dikter.
Behöver fundera och smälta.
Bli inte lessen att jag inte kommenterar.
2008-08-16

  Bibbi VIP
Det är helt underbart med barnbarn. Själv har jag sju.
Applåd och bokmärke.
2008-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP