Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag antar att även getingar kan ta fel på geting och människa eller bara ge sig på vad som helst när kåtheten sätter in... om det nu var en sådan geting som kom på tal... kanske var det en sådan där geting som skvalpar i flaskan?


Knäpprick









En gång var det en Nils
satt väl o drack ena pils
bäst som han drack
en geting honom stack
det gjorde Nils nästan (p)ilsk




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-12 01:41



Bookmark and Share


  aol
ler stort
2008-08-12

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ett skrivande Lodjur från X
skrev så man blev glad
ibland perplex
det han skrev det tog
så man fundersam drog
för från orden man fick
sån reflex
2008-08-12

  ospray
fniss =)
2008-08-12
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP