Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänner

 

Springa i solvarm sand.

 

Skratta åt och med varandra.

 

Se, himlen är vacker.

 

Gråta tillsammans när

livet blir svart.

 

Alla tankar får finnas.

 

En vän skräms inte bort,

men kanske väntar ibland.

 

Hit men inte längre.

 

Knackar på ibland,

nu vill jag att du kommer fram.

 

Vi hjälps åt.

 

Det kommer att gå,

 

Kanske sakta

 

Men en dag kommer

vi åter att skratta och

springa i sanden.

 

Tack alla ni vänner

som funnits för

mig både i sorg

och glädje.

 

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-12 14:55



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Knack, knack!
Längtar efter att träffa dig! Fiiin text!
2008-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP