Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det var så skönt att kunna säga jag har inte slarvat bort något kvitto


JAG HANN INTE

Jag hann inte

Stänga av telefonen i morse

Hör det ringer, ser vem det är

Tänker, jag svarar inte

Tänker igen, jag svarar

Hör rösten, rösten som får mig
att vilja säga, kan du inte prata
med lite mindre bokstäver

Rösten i andra änden, säger
har du hittat kvittot

En underbar känsla att kunna
svara, javisst det låg i kassalådan
jag visste att jag tog det med mig

Rösten i andra änden säger, då
kan du gå och lägga dig och sova
igen, du som var så trött igår

Först förstår jag ingenting, sedan
svarar jag, jag sov i natt så jag
klarar mig, tills det blir kväll och
det blir läggdags igen

anits 12 augusti 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-12 17:33



Bookmark and Share


  Havsbris
ahhahahhaha
hahahahhaha

du är för mycket ;o)

jaghinner inte heller
att kommentera allas
texter, ni skriver 5 texter
dag, hur kan ni? ahhahaha

stressig blir det ;o)
men bra att du har allt över
kontroll hahahahha

kram
2008-08-13

  Larz Gustafsson VIP
Den där personen i andra ändan borde näpsas.
2008-08-12

  Bibbi VIP
Vilken humor!
Applåd!
2008-08-12
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP