Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland är andra människor mycket viktiga för en själv.


FINNS JAG UTAN DIG


*****

I en tid för mycket länge sedan,
innan du fanns,
hade jag inget värde,
inte för någon.

*

Varje ny dag var som en överraskning,
inte oväntad,
men betydelselös.

*

Nu är livet mer komplext,
med en morgondag,
och en mening,
fyllt av ansvar och planer.

*****

Av Robin B. E. Sjöberg den 17 juli 2005, i Edeby på Väddö i Norrtälje kommun.




Fri vers av Robin B. E. Sjöberg
Läst 452 gånger
Publicerad 2005-07-19 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robin B. E. Sjöberg
Robin B. E. Sjöberg