Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dag att minnas med glädje


EN UNDEBAR DAG ÄR TILL ÄNDA

En underbar dag, börjar bli till natt

En dag som varit lugn och rofylld,
när jag fått känna mig älskad för
den jag är

Det kom ett brev, med alla vackra
ord, det är så underbart att höra
att få läsa

När eftermiddagen började bli till
kväll, ringer det på dörren, utanför
står ett blomsterbud, vi har blommor
till dig, jag blir överraskad och glad

När jag så med mycket möda och
stort besvär får av papperet, kan
läsa på kortet, vem som skickat så
underbara vackra blommor

Tårarna rinner, vill inte ta slut, så
glad så lycklig jag är,vilken underbar
vän jag har, som visar sin kärlek till
mig på ett sådant underbart sätt

Mina tankar hur kommer det här
att sluta, det vet bara Han som
vakar och ser oss

anits 12 augusti 2008





Fri vers av anits VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-08-12 23:59



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Du är värd allt detta goda och jag gläds med Dig.
2008-08-15

  Elaine.S VIP
Åh!!!så fint vännen, en glädje som är dig väl unnad:))
2008-08-13

    ej medlem längre
Gläds med dig över din dag!
2008-08-13

    sajo
Vilken härlig dag. Det är du värd. Kärleken är så vackert och så stort.
2008-08-13

  Larz Gustafsson VIP
Verkligen härligt!
Gläds med dig.
2008-08-13

  Fånga dagen
Vilken fantastisk överaskning blombud :)
han måste vara romantisk din kära :)
2008-08-13
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP