Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i dag kommer dom mina glädjespridare en stund tillsammans med så underbart och härligt


VAKNAR TIDIGT

Vaknar tidigt, till och med före klockradion
och det sms min granne sänder

Två morgnar har jag somnat om, inte hört
när radion börjat spela, trots att den
upprepar väckningen

Trött trött har jag varit efter flera dagars
intensivt arbete under helgen

Väntar mina små solstrålar i dag, tidigt
kommer dom

Jag tänker, är så glad att dom vill komma
förgylla min vardag, så i dag var det inte
svårt att vakna

I mitt hjärta i min själ känns det varmt
och ombonat, när mina tankar går till,
dessa små underbara tjejer mina solstrålar

anits 13 augusti 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-08-13 08:02



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Barnbarnen är en verklig bonus i tillvaron.
2008-08-15

    sajo
Vilken underbar dag med små solstrålar som lyser upp i vardagen, teckna, fråga om varför det är si och så och komma med förklaringar så här ska det vara. Det är liv och rörelse med barn som kloka är. Men när de sedan åkt är det som att ha stängt igen en dammlucka.
2008-08-13

    Ken Cassel
Låter mycket trevigt
Så jag instämmer med Larza

Kramar
2008-08-13

  Larz Gustafsson VIP
Det blir en kul dag för er.
Trevligt!
Jag behövde något som förgyllde min morgon.
Fick ett telefonsamtal och en kram.
Underbart!
2008-08-13

  Ewa-Britt Nilson VIP
Solstrålar gör
en, på ett så
gott humör...
2008-08-13
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP