Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om att byta riktning i livet.


Tid att våga gå

Det är tid att våga gå och inte se tillbaka.

Det är tid att våga ändra riktning

men ändå gå rakt fram.

Det finns inget av det gamla jag sakna.




En öppen dörr står på glänt

mot en värld full av liv.

Det gamla lämnar jag här

och följer det jag länge har känt.




Du talade till mig om något nytt

som jag då inte kunde förstå

men du gav mig det jag sökte

och jag såg en morgondag som grytt.




När jag ser mig i spegeln där jag står

så finns inget av det gamla kvar.

Ett under som gav hopp och tro

gjorde att jag på rätt väg går.




Jag följer rätt röst och himlens ljus

och vågar ta nya steg i tro.

Jag känner din hand i min hand

och jag vet att du leder mig till ditt hus.




Fri vers av Maigelica
Läst 292 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-13 10:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maigelica
Maigelica