Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kritik på en text, min egen text alltså...


Kritik på en text XXIX










...att en bikini är
ett farthinder vet
väl de flesta

många saktar ju
farten när det
är fruntimmer ute

i naturen, på
vägarna och bara
rent allmänt i

farten... att även
fruntimmer tappar fart
ibland när någon

bar bröstad herre
är på g
är ju ingen

hemlighet... för gemene
man och kvinna
vilka befolka landet...*


*Det land som åsyftas här är förstås
inlandet, fastlandet o tillika trädgårdslandet




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-13 12:26



Bookmark and Share


  Werner Werklighet
...att en bikini är
ett farthinder vet
väl de flesta får mig att hoppas igen när magen gör uppror!
2008-08-13
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP