Foto Ulla T" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla T


Bland människor

 

omskötta fötter

bonus pratstund

fikasug

turisthetsen över

omtänksam personal

vill du ha lite påfyllning

 

jatack jag vill så väldigt

gärna ha

mycket mera påfyllning

tänkte jag bakom tidningen

och såg åt sidorna

vänliga leenden

 

tills jag är tillbaks

i livets

ensamhet

igen

och kanske väcktes

människolängtan starkare

än vanligt

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-13 12:43



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En instängd men intensiv längtan kommer emot mi i den här texten
2008-08-15
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP