Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Världen är full av grodor som väntar på att vi ska kyssa dom... Mycket få av dom blir någonsin till prinsar.


Drömmar, grodor och prinsar

Leende ögon som möts

drömmar som vävs

av längtan och hopp

 

Om jag kysser grodor

när jag lämnat min prins

hemma med fjärrkontrollen

vad händer med grodorna då?

 

Min vän var ingen groda

han blev inte en ny prins

våra drömmar sprack i solen

när våra blickar möttes igen

våra kyssar saknade magi

det blev ingen passion 

 

Jag ångrar mig inte

jag är bara lättad

när jag återvänder

hem till min egen prins

och stänger av TV:n

 

Kom min prins

låt oss älska

varandra igen

det är ändå du

som är MIN prins

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av desperado
Läst 475 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-13 13:11



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Vilken härlig dikt!!!och man kan sannerligen känna lättnaden där i slutraderna!!
2008-09-03

    Louvisa
Så bra!
Och så lite en prins vet...
Var rädd om honom
2008-08-17
  > Nästa text
< Föregående

desperado
desperado