Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du undrar varför jag dushar så länge, och jag svarar att det tar lång tid att tvätta ett hår så tjoc

jag gråter i dushen
där Du
inget ser.
där vattnet sköljer bort
alla tårar,
och hindrar mina ögon
från att
svullna.

dina ord är håda
de skär i mig.
ibland önskar jag
att du slog
istället,
det skulle göra mindre ont.

vill inte,
får inte
gråta,
inte erkänna
för mig,
för dig
att det gör ont.





så jag fortsätter gråta i dushen.
där Du inget
ser.




Fri vers av Stormöga
Läst 399 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-13 15:07



Bookmark and Share


    Halfdan
DEN HÄR ÄR BRA...!
APPLÅDER!!
2008-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Stormöga