Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nu får lugnet råda efter all sress all jäkt


MIN TID ÄR MIN

Min tid är min
så stressa, jäkta mig inte

Min tid är min
Den vill jag disponera
efter mina behov

Min tid är min
så nu tar jag det lugnt
en stund

Min tid är min
varje sekund i lugn och
stillhet,är nu nödvändig för
mig

Min tid är min
nu är jag fri, att ta det lugnt
att sakta in mina steg

MIn tid är min
nu flyr jag all jäkt all stress

Min tid är min
nu är det slut med alla måsten
allt som för mig blir en press

Min tid är min
nu går jag in i tystnad för ett tag

Min tid är min
stänger av min telefon, mobilen
den lyssnar jag av

Min tid är min
all jäkt all stress sista dagarna
gör att nu är det min tid, tid till
lugn och återhämtning

MIN TID ÄR MIN

anits 13 augusti 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-13 17:12



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Mycket bra och efterföljansvärt!
Applåd!
2008-08-15

  André Esbjörnson
och all den tid
vi använde
på att få mer
gav oss
än mindre

för tid
är inte vår
den är sin egen
men tacka din högre makt
för att du distribuerar den

passande
2008-08-13

  Havsbris
YESSSS ;o9

där sätter du . på i
ett sätt att klara allt
är att säga nej eller
vara stark i sina vilja!!!

BRA!
Alla har rätt till privacitet
och tiden ska inga bestämma
åt dig, hur ska du använda den...

bravo!!
2008-08-13

  Sladjana Zubcevic
" MIN TID ÄR MIN "

Bra skrivet, min vän.
2008-08-13
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP