Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att duga för den man är, det är lycka


JAG LÄSER DOM

Jag läser dom om och om igen

Orden du skriver, alla dom underbara
vackra orden

Orden som får mig att, känna mig
älskad för den jag är

anits 13 augusti 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-13 21:30



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"älskad för den jag är"viktigt för mig bevingat ord.
2008-08-15

  Larz Gustafsson VIP
Det budskapet är värdefullt och finns även på Bibelns blad.
2008-08-13

  Sladjana Zubcevic
" Jag läser dom om och om igen

Orden du skriver, alla dom underbara
vackra orden

Orden som får mig att, känna mig
älskad för den jag är "

SÅ VACKERT, MIN VÄN.
2008-08-13

    sunnanvind
LÄS OCH TA IN! DU ÄR VÄRD!
2008-08-13
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP