Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ha ha en snabb kladd. Med dubbelmening. Man kan falla och man kan FALLA.


Blå

Jag förstår att du
möjligtvis inte fann det så roligt
såsom jag gjorde
Kanske det gjorde ont när du föll, kanske
dina knän är blå nu
Men depression kan målas i andra färger
också
och så, fortsätter jag
att skratta åt dig när du faller
igen




Fri vers av Underwaterlight
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-14 00:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Underwaterlight