Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter semestern

Så många planer inför hösten.
Bygga muskler
Bygga nätverk
Bygga texter

Så många byggplaner

Jag vet hur det blir:
efter första arbetsdagen
utslagen framför TV:n

inga byggen...




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-14 10:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP