Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
25/8-03


Mörker

Mörkret kommer före ljuset.
Mörkret kommer efter ljuset.
Vore det inte för mörkret skulle inte ljuset finnas.
Det omger oss halva dygnet.
Mörkret är det enda säkra.
Ljuset kommer med solen.
Men när solen dör, finns bara mörker kvar.
Mörker, det enda vi kan lita på.
Vi föds ut ur ett mörker.
Vi dör in i ett mörker.
Mörker är det första och det sista.
Livets A och O.
MÖRKER




Fri vers av TheFallenOne
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-15 13:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TheFallenOne
TheFallenOne