Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
9/11-05


Tillbaka igen

Tillbaka igen
Längesen sist nu
Förstår inte varför allt kommer tillbaka
Är så trött på mina känslor
Önskar att jag bara kunde förtränga dem
Varför kommer de tillbaka?
Trodde att de var borta för alltid
Hade fel
Varför kan de inte bara stanna bakom den låsta dörren?
Trodde jag var lycklig
Är jag inte det?
Har allt jag kan önska
Varför kräver jag då mer?
VAD kräver jag mer?
Vad är det som fattas för att jag ska få leva?
Leva mitt liv fullt ut
Känner mig ensam




Fri vers av TheFallenOne
Läst 246 gånger
Publicerad 2008-08-15 13:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TheFallenOne
TheFallenOne