Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
21/10-02


Vem har sagt att vi verkligen finns?

Vem har sagt att vi verkligen finns?
Vem har bestämt att vi ska tro på våran egen existens?
Vem har sagt att vi verkligen lever?
Vem har fått alla att tro att vi lever i en värld som denna?

Ingen har sagt att vi verkligen finns?
Ingen har bestämt att vi ska tro på våran egen existens.
Ingen har sagt att vi verkligen lever.
Ingen har fått alla att tro att vi lever i en värld som denna.

Det är vi som har intalat oss själva om att vi är levande, tänkade existerande.
För vi klarar inte av vetskapen om att vi kanske inte finns.
"Människor" som behöver något att tro på har sagt att vi existerar.
Men vem har sagt att vi egentligen inte bara är en illusion, en dröm, en önskan?
Vi kanske inte lever förräns den dag då vi dör.
Det finns ingen som vet hur det egentligen fungerar.

Vad ska man göra åt det?
Vad ska man göra när tankarna blir för djupa?
Vad ska man göra när man inte klarar av sitt eget psyke på grund av för till synes avancerade frågor?




Fri vers av TheFallenOne
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-15 13:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TheFallenOne
TheFallenOne