Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

In i dig

Vad du än gör
mot mig

gör du det
med mig

och handling
före tanke

känsla
före förnuft

är verkligheten
jag inte har kraft
att motstå

när du klär av mig
med dina ögon

när du tar över mig
med hela dig

när du är över mig
under mig
i mig

så djupt
att blodet
brinner

och jag släpper taget
om mig
och faller

maktlöst

rakt in
i dig




Fri vers av SeXara
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-14 19:12



Bookmark and Share


  friheten
Starka ord här.
2008-08-14

  lyckeli
Hett!!!
2008-08-14
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara