Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fängslad

Fri som vinden
är jag

Men ändå

fängslad

av dina ögon
som förhäxar mig
blickar som kan
bränna
hål i mig
blickar som kan
förtrolla mig
i ljuset
av din
sårbarhet

Fri som fågeln
är jag

Men ändå

fängslad

av dina händer
som plågar mig
beröring som kan
tända bränder
i mig
händer som kan
smeka mig
in i den
tryggaste
vila

Fri som luften
är jag

Men ändå

fängslad

av din sensualitet
din sexualitet
som jagar mig
hämningslöst

och får mig
att kapitulera
i ständig längtan
efter
befrielse

under dina händer
med din blick
som tränger
allt djupare
in i min




Fri vers av SeXara
Läst 230 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-08-14 19:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stark
Starkare
Starkast!!!
2010-11-03

    deb8
Förstår precis denna känsla du beskriver så melankoliskt. Hur ofri man egentligen är mitt i all frihet eftersom man är just fångad (av en stormvind ) höll jag på att skriva hahahha..nej men fångad, förhäxad av kärleken . Objektet för ens längtan....
2008-08-14
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara