Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Husbilen

 

Ni står där och lockar

viskar om främmande platser.

Skogar och blånande berg.Medelhavets stränder.

 

Ensam kung på vägen.

 

Vem vill jag ha och

vart vill jag åka?

 

Tankarna snurrar.

 

Det finns för mycket att välja.

 

Stor eller liten.

Ny eller gammal eller

kanske mittemellan.

 

Finns det rätt

eller fel?

 

Vad är det som viskar

ropar och lockar.

 

Var vill jag komma

bort eller hem.

 

Jag är jag

men vem är jag?

 

Jag söker på vägen

Kanhända får jag besök...

 

Livet är vägen.

 

Välj i ditt hjärta.

För den som har himlen

inom sig söker inte

överallt förgäves.




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 485 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-14 20:33



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
En väg att gå
ibland svårt, att
finna på, men om då
man hittar rätt, då
blir det, inte bara på
foten, utan även på
hjärtat ett gott sprätt!
Gott skrivet och berättat!
*********************
2008-08-15

  Smurfan
Jag vill säga, vägen är livet.
Tack! Fin
2008-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP