Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att sjung i "min" kör hjälpte mig att överleva. Tack till alla körkamrater.




Sången

 

Stämma för

stämma sammanflätas.

 

Harmonier bildas.

 

Vi lyssnar in

varandra.

 

Och sången lyfter

mot rymden.

 

Den kan bjuda både

glädje och smärta.

 

Och den för oss

till ett annat land.

 

Djupt koncentrerad

i toner och text.

 

Glömmer jag världens

bekymmer.

 

Smakar en bit av evigheten.

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 425 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-14 20:35



Bookmark and Share


  Smurfan
Förstår, det är underbart med sång.
Fin!
2008-08-14

  Maria T
Fin hyllning till körsången
2008-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP