Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En hastig glimt av mig själv

 

så levande

kvinnorna i filmen är

nä inte fejkat

dokumentärt

 

deras lekfullhet

lyskraften de har i sina ögon

gesternas yvighet

som om inga kritiska röster

någonsin hade nått deras öron

inga stränga blickar

sökt sig in under deras skinn

 

min spegelbild när jag

rusade över torget

fick mig att haja till

jag gick närmare

och såg att även

mina ögon

levde

 

memorerar

bilden

den hastiga glimten

av en

jag sällan

ser




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-08-14 20:58



Bookmark and Share


  Hannadraken
Ja verkligen. Det finns nåt därinne. Härlig betraktelse Ulla!
2008-08-15

  Regular
Så sant...ibland behöver man helt enkelt få en glimt också av en själv
2008-08-14

  Lejonhjärtas poesi
Livskraften, energin glimtar allt till där i ögat, härligt!
2008-08-14

  Smurfan
Denna gillar jag, nuet är det som jag har fokuserat på,
kan jag få kalla det ögonblicket..
:) Applåder du får, bokmärkt blir de.
2008-08-14

  Mygg
Vilket fint möte!
2008-08-14

  * Ammi *
Ja där stannade du upp mitt i Nuet, medveten om vad du såg och kände!
väl förmedlat!
2008-08-14

  Kalle.O
Åh, vad jag älskar glädjen du förmedlar här!
Bokmärker...
2008-08-14
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP