Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eva Langrath
Om att våga se livets under.




Skönhet

 

En blomma.

 

Så vacker.

 

Inte kan det vara slump.

 

Utsökt in i minsta detalj.

 

Skönheten talar till oss

om vi vågar släppa taget.

 

Lycka kan vara

att förundras

över blommans mirakel.

 

Färgen, formen doften!

 

Undren finns överallt

 

Stora som små.

 

Här och nu.

 

Ljuset finns

mitt i mörkret.

 

Våga se !

 

(C) Eva Langrath 2008

 

 

.




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-14 20:37



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Din dikt, blir
en blommande
bild, så vacker
ljuvlig och mild
och så kan
blomman ändå
vara så vild!
***********
2008-08-15

  Smurfan
Ja det gäller att öppna ögonen och våga se!
Applåd!
2008-08-14

  Maria T
En mycket sann och vacker dikt
om livets skönhet
2008-08-14

    ej medlem längre
Detta är så sant... naturen talar till oss... om vi kan tolka dess teckenspråk. Dina dikter förmedlar din egen känsla så bra till oss som läser
2008-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP