Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lyssna blunda känna harmoni


JAG LYSSNAR

Jag lyssnar till mitt inre

Jag lyssnar och jag hör

Hör din röst så mjuk så öm och underbar

Jag blundar och i mitt inre finns ett leende

Ett leende jag känner när mina tankar går till dig

Jag blundar och jag lyssnar, lyssnar till mitt inre
där glädjen och kärleken har funnit sin boning

anits 14 augusti 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-08-14 21:05



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så skön beskrivning.
2008-08-15

  Michaela Dutius
Underbar bild av kärleken
2008-08-15

  Elaine.S VIP
Det här utstrålar verkligen "harmoni" när den är som bäst..du förmedlar såna lyckliga känslor..
"Jag blundar och jag lyssnar, lyssnar till mitt inre
där glädjen och kärleken har funnit sin boning"
2008-08-14

    sajo
Att lyssna till kärlekens ord betyder så mycket. Bra skrivet.
2008-08-14

  Michaela Dutius
Så underbart vacker kärleksförklaring
2008-08-14

  Larz Gustafsson VIP
Precis så är det.
Och jag ler åt minnena.
Ler för mig själv.
2008-08-14

    sunnanvind
åh, vilken bild! Och din text känns skön och kärleksfullt trygg..
2008-08-14

  Sladjana Zubcevic
" Jag blundar och jag lyssnar, lyssnar till mitt inre
där glädjen och kärleken har funnit sin boning "

Djup och vacker...
2008-08-14
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP