Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
händer som möts och allt förändras


NÄR HÄNDER MÖTER HÄNDER

När allt kändes mörkt, allt var svart
mina tankar negativa, min själ var
fylld av vemod

Just när allt var som mörkast, mitt
inre var ett kaos, då fann din hand
min hand

Den handen, din hand det var den
jag längtat så efter, så en dag fann
våra händer varandra

Den dagen när mörkret vände om
och blev till ljus, den dagen är den
dag som jag aldrig glömmer

Våra händer möttes, ljuv musik
uppstod, livet förändrades på
bara en sekund

anits 14 augusti 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-14 23:07



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Underbara verklighet.
2008-08-15

  Michaela Dutius
Högsta vinsten i livets lotteri...underbart-vacker kärleksdikt
2008-08-15

    sajo
Som på Trisslottreklamen plötsligt händer det.

När man möts av kärlekens vårdande händer
ett nytt liv man fått....
och nu önskar jag dig och din stora kärlek
allt gott...
2008-08-15

    eva m h
"Plötsligt händer det"! :-)
Storvinsten kommer!
2008-08-14

  Sladjana Zubcevic
" Den dagen när mörkret vände om
och blev till ljus, den dagen är den
dag som jag aldrig glömmer

Våra händer möttes, ljuv musik
uppstod, livet förändrades på
bara en sekund "

Väldigt vackert!
2008-08-14

  Fånga dagen
Lyckliga du som har funnit kärleken :)
2008-08-14

  Larz Gustafsson VIP
Det sa bara "klick!"
2008-08-14
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP