Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Projektet

 

samla delar

delade delar i

delar

 

upprört kaos

utan

uppehåll

 

falla

falla igen

tappa taget

 

samla ihop

pusselmixhögen

växer

 

och jag också

när jag någon dag får

tag på läget

 

gräsklipparen funkar

ryggen håller

kraften räcker

 

wow

det var DÅ

jag fick syn på det

 

projektet hallå

nu fattar jag

vad det går

 

ut på




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-14 23:39



Bookmark and Share


  Hannadraken
tar till mig ordet "pusselmixhög" - det låter väldigt användbart. För allt det där man samlar i dåligt samvete. Tackar!
2008-08-15

  Regular
inte alls dum den här...och så mycket hopp den innehåller...samla på, pussla ihop...och snälla inga fler "dyrgrisar" hehehe
2008-08-15
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP