Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vakna se ut genom fönstret,innan jag stiger upp, så underbart


ATT FÅ VAKNA

Att få vakna, se ut genom fönstret

Se hur molnen vandrar på himmlen

Stora vita moln, som i fantasin kan
bli till träd, barn som leker

Mörka grå moln, regnet är inte långt
borta, så spricker dom opp, delar på
sig och en liten blå strimma syns mellan
allt de gråa

Jag blundar, somnar om en stund,
vaknar ser ut genom fönstret

Nu är molnen vita tjocka och fluffiga
igen, jag ser på dom, i min fantasi
ser jag ett bord, runt på bordet ser
jag vitklädda personer som sitter
runt om det

I min fantasi är det Jesus och lärljungarna
som intar sin sista måltid

Att få vakna se ut genom fönstret,
ingen rullgardin som skymmer, det
är för mig så skönt och underbart

anits 15 augusti 2008








Fri vers av anits VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-15 09:39



Bookmark and Share


  Maria T
Vilken vacker tavla du målar upp.
Jag stannar upp en stund och tänker...
2008-08-15

    sajo
Får mig att tänka på en sång som går tänk att få vakna tidigt en morgon höra ett vår regn sjunga sin sång. Men du sjunger med så väl skrivna ord.

Applåder.
2008-08-15

  Larz Gustafsson VIP
Så kan vi ha det, vi som bor högt upp och har örnperspektiv på tillvaron.
2008-08-15

  Sladjana Zubcevic
Myckter bra ord skrivna av dig, min vän.
K R A M
2008-08-15

  Bibbi VIP
Skön harmoni Du beskriver.
Applåd!
2008-08-15

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så kan det vara och
se ut, man kommer
till beslut, att trots
man sett det förut
så känns det nytt
när en ny dag grytt
och natten har flytt!
Så fint berättat!
****************
2008-08-15
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP