Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till drakkungen


stjärnmossa

 

 

tillsammans

i

susskog

mossmark

stolta tallar

 

solkyssta trollsländor

svirrar

sensommarglänser

 

försiktigt

lägger vi våra

hjärtan

i stjärnmossan

andas varsamt

liv

 

sakta

anar vi

meningen

när våra flätade fingrar

nuddar

evigheten

 

solljus

driver skalbaggen

framåt

framåt

skal som solcell

blänker

grönt

 

vi

lyfter in det levande

i strålen av

vår kärlek

 

myran

trollsländan

den jadegröna skalbaggen

 

lustfyllt

speglas

våra själar

 

respekt

 

och

huden i våra händer

är elektrisk

är fyrverkeri

bränner

 

vi

 

våra ögon

känner varandra

sedan länge

ögonkyssar

svarta fransars mjuka böj

kittlar

 

våra  hjärtan

har

smält

i mossan

 

 

 




Fri vers av Aisha VIP
Läst 2794 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-08-15 11:03



Bookmark and Share


  fågel grå
Mycket vackert.
2008-09-02

  devilsangel
Så kärleksfullt, ömt förmedlat att jag nästan tappar andan...så vackert!
2008-08-19

  Sladjana Zubcevic
" lustfyllt

speglas

våra själar "


Så vackert, min vän!
2008-08-18

    Bim
...fint skrivet om människors kärlek och naturen som mästerverk
2008-08-15

  Havsbris
finns bara ett ord,
du är magiskt,
du
är kärlekssagor drottning!!!

Omtumlande!!!
xxx
2008-08-15

  papessa
ljuvlig lättsam kärlekspassionerad dikt i skogsmiljö...
2008-08-15

  lyckeli
Underbart... format, ordval-tilltalande..
2008-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP