Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Petras tankar en eftermiddag mellan träna








Petra tänker till i hängmattan...

(Nudisttidningen H & E
visserligen skriven på tyska
men iallafall

letar jag förgäves efter
på de där sajterna
som ändå säljer verkligt veckosnusk
som familjeunderhållning

mitt i en vanlig veckotidning
för hela familjen
är mer än bara en uppslag
om de mest vidriga
familjemördare historien skådat

hmmm
familjemördare...?
men... då hör det förstås hemma
just i en familjetidning...)




Prosa (Novell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 240 gånger
Publicerad 2008-08-15 12:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP