Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vet att jag gjorde rätt den dagen jag rev och brände det jag skrivit i hemlighet, inge visste om t jag skrev, skrev om allt svårt som varit


MINA TANKAR GICK TILLBAKA I TIDEN

I morse när jag vaknade, låg och såg ut
genom fönstret, gick mina tankar tillbaka
till för lite mer än tre år sedan

När jag blundade, såg jag mig själv sittande
mitt på golvet i vardagsrummet, i det annars
så tomma huset

Jag såg mig själv med lådan, där jag gömt
allt jag skrivit genom åren, såg mig själv
sitta och riva sönder allt

Allt rev jag sönder, allt jag en gång skrivit
för hand, dikter jag aldrig visat någon,det
kändes rätt just då

Jag kände inom mig, nu är allt det svåra
över, det kan aldrig bli värre än det varit
dom sista fyra åren

Jag minns att jag inte kunde låta bli att
läsa en del, jag läste rev och mina tårar
rann

När jag rivit det mesta,tände jag eld
i kaminen, satt och såg hur många svåra
saker brann upp

Inom mig kände jag, att det var rätt det
jag gjorde, idag känner jag likadant

Nu har ett nytt liv börjat för mig, att då
haft dom gamla dikterna kvar, det skulle
inte känts bra för mig om det varit så

Nu vill jag försöka glömma allt det svåra
allt det hemska, glömma kanske jag inte
gör, men att det får blekna,och jag får känna
mig så glad och lycklig som jag gör just nu

Nu när jag äntligen funnit kärleken, den
verkliga äkta kärleken

anits 15 augusti 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-15 13:26



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
På ruinerna av det gamla byggs något nytt upp.
Ur askan reser sig fågel Fenix.
Jag brände själv brev en höstdag för några år sedan...
2008-08-15

    ej medlem längre
Skönt och befriande att göra sig av med det som inte längre har betydelse för det fortsatta livet. Det finns kvar men har ingen makt längre. All lycka till dig!
2008-08-15

    Ken Cassel
Var dag har sina egna problem
Det som har hänt har redan hänt
Det kan vi inte göra så mycket åt
Trots all gråt
Men vi kan göra någonting för morgondagen
Framtiden

Kramar i massor
2008-08-15
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP